Je bekijkt nu Zomeractie!

Zomeractie!

Delen

ZOMERACTIE!
Om de zomer te vieren geef ik een leuke tropische korting van 30% op alle behandelingen. Ik heb denk ik een zonnesteek opgelopen :-).
Onderaan deze mail vind je de voorwaarden van de actie.

Klik op onderstaande link “online afspraak maken” en vermeld bij het invoeren van je persoonlijke gegevens in het veld opmerking: zomeractie! 

Misschien ben je op vakantie en kan je helaas geen gebruik maken van deze actie (periode 13 t/m 17 augustus 2018). Stuur deze mail dan door naar een vriend/vriendin/kennis en maak diegene blij.

REVIEW KENNISMAKINGSTRAJECT BACK2BALANCE
Met veel plezier heb ik een review ontvangen van een enthousiaste en gemotiveerde klant die het Personal Training kennismakingstraject Back2Balance heeft afgerond en het  Back2Balance traject op wekelijkse basis is gaan voortzetten. In korte tijd heeft hij mooie resultaten behaald, zowel op sport- als ontspanningsgebied. Super mooi om daar een onderdeel van te mogen zijn! 

De review is echt de moeite waard om te lezen om een goeie indruk te krijgen wat het traject voor hem heeft betekend en misschien voor jou kan betekenen….

Klik op onderstaande review link om naar de review te gaan. Uitgebreide toelichting en prijzen kun je lezen in het overzicht door op onderstaande Back2Balance link te klikken.

Heb je interesse in dit traject of mocht je aanvullende vragen hebben, dan hoor ik dat graag

Sportieve groet,
Robert Geijp

Balance by Hands
http://balancebyhands.nl
info@balancebyhands.nl
0648387914

Online afspraken maken:
http://balancebyhands.nl/afspraak-maken/

Review:
http://balancebyhands.nl/2018/07/30/client-raziks-review-personal-training-back2balance/

Back2Balance:
http://balancebyhands.nl/2018/wp-content/uploads/2018/06/Back2Balance.pdf

Voorwaarden Zomeractie.
* De actie is alleen van toepassing op behandelingen in de periode van 13 t/m 17 augustus 2018 op maandag t/m vrijdag van 10.00 uur t/m 18.00 uur. Deze actie is dus niet van toepassing in de avonduren.
* Deze actie is niet te combineren met andere acties of abonnementen.
* Deze actie is niet van toepassing op reeds geplande behandeling in voornoemde actieperiode.
* Deze actie is alleen geldig voor behandelingen in de praktijk of behandelingen op locatie binnen een straal van 10 kilometer van de praktijk. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie