Wandelen & trainen voor de 25km Duinenmars 2019

Delen

(deelname aan trainingen is gratis)

Veel mensen weten het al, maar ik breng het graag nog even onder de aandacht. Wandelen is één van de meest onderschatte bewegingsvormen die er zijn. Wandelen is één van de meest effectieve manieren om te bewegen.

Ik, Robert Geijp (eigenaar van (sport)massage- & Bewustzijnspraktijk Balance by Hands) ben al ruim 10 jaar bezig op het gebied van gezondheid: binnen mijn praktijk en erbuiten. In de praktijk zie ik de vele voordelen van wandelen en ik ervaar ze zelf ook. Graag deel ik mijn passie en de voordelen met andere mensen. Hobbymatig organiseer ik al enkele jaren samen met René Hoevers met veel plezier trainingen voor de Duinenmars 25 kilometer.

René Hoevers

Wil jij ook op een gezellig, laagdrempelige manier in een leuke groep deelnemen aan deze trainingen voor de aankomende Duinenmars 25km op zondag 7 april 2019? Dan is dit een mooi begin van het jaarJEr is een wandelgroepsapp, zodat jij overal van op de hoogte wordt gehouden.

Aanmelden trainingen Duinenmars 2019
Wil jij deelnemen aan de trainingen voor de duinenmars 2019? Stuur een app-bericht naar 06 – 483 879 14 (tel Robert Geijp) en geef aan dat je toegevoegd wil worden aan de wandelgroepsapp. 

Data trainingen voor de duinenmars 2019
Datum: zondag 24-2        tijd: 10:00u                 afstand: 10 km
Datum: zondag 17-3         tijd: 10:00u                 afstand: 15 km
Datum: zondag 31-3         tijd: 10:00u                 afstand: 20 km

Locatie: volgt nog via de wandelgroepsapp.

Inschrijving Duinenmars 2019
Vanaf eind febuari kan je je inschrijven op de site van de Duinenmars:https://www.duinenmars.nl/inschrijven

Groepsfoto’s van de afgelopen jaren.

Met vriendelijke groet,
Robert Geijp & Rene Verhoeven (organisatie)

www.balancebyhands.nl