Je bekijkt nu Gratis deelname wandeltrainingen Duinenmars 2020

Gratis deelname wandeltrainingen Duinenmars 2020

Delen

 

Veel mensen weten het al, maar ik breng het graag nog even onder de aandacht. Wandelen is één van de meest onderschatte bewegingsvormen die er zijn. Wandelen is één van de meest effectieve manieren om te bewegen.

Ik, Robert Geijp (eigenaar van (sport)massage- & Bewustzijnspraktijk Balance by Hands) ben al ruim 10 jaar bezig op het gebied van gezondheid: binnen mijn praktijk en erbuiten. In de praktijk zie ik de vele voordelen van wandelen en ik ervaar ze zelf ook. Graag deel ik mijn passie en de voordelen met andere mensen. Hobbymatig organiseer ik al enkele jaren samen met René Hoevers met veel plezier trainingen voor de Duinenmars.

René Hoevers

Wil jij ook op een gezellig, laagdrempelige manier in een leuke groep deelnemen aan deze trainingen voor de aankomende Duinenmars 15 km op zaterdag 4 april en/of 25 km op zondag 5 april 2020? Dan is dit een mooi begin van het jaar! Er is een wandelgroepsapp, zodat jij overal van op de hoogte wordt gehouden.

Aanmelden trainingen Duinenmars 2020
Wil jij deelnemen aan de trainingen voor de duinenmars 2020? Stuur een app-bericht naar 06 – 483 879 14 (tel Robert Geijp) en geef o.v.v. je naam aan dat je toegevoegd wil worden aan de wandelgroepsapp. 

Data trainingen voor de duinenmars 2020
Datum: zondag 26-1        tijd: 10:00u                 afstand: 10 km
Datum: zondag 23-2        tijd: 10:00u                 afstand: 15 km
Datum: zondag 22-3        tijd: 10:00u                 afstand: 20 km

Locatie & route: volgt nog via de wandelgroepsapp.

Voorinschrijving Duinenmars 2020
Is op dit moment nog niet mogelijk, hou de website in te gaten: https://www.duinenmars.nl/inschrijven

Groepsfoto’s van de afgelopen jaren.

 

Met vriendelijke groet,
Robert Geijp & Rene Verhoeven (organisatie)

www.balancebyhands.nl