“Ouderdom komt met gebreken” een ervaring uit de praktijk

Delen

Ouderdom komt met gebreken. Als 83 jarige vrouw heb ik dat ook ervaren. Je merkt dat het lopen moeizamer wordt en andere klachten je wereld gaan beperken, maar je legt je er niet bij neer. Je zoek steun onder andere bij fysiotherapie, maar komt niet veel verder. Dan maar een wandelstok en rollator en denkt er inderdaad maar mee te moeten leven. Toch blijf je zoeken naar mogelijkheden voor ontspanning van het lichaam.

Zo kwam ik terecht bij Robert begin september 2019. Een bevlogen respectvolle vakman die meerdere disciplines beheerst. Een man met gouden handen en een open mind. Samen hebben wij ervaren dat massage en Reiki goed aanslaan bij mij.

Intussen heb ik 8 behandelingen en coaching gehad en is er heel veel veranderd. Met name dat het lichaam veel meer vitaliteit en veerkracht heeft, ook op deze leeftijd, dan ik vermoedde. Robert heeft dit kunnen aanboren en een weldadige heling in gang gezet. Met nadruk op balans Daardoor zie ik de komende jaren met vertrouwen tegemoet.

Robert begrijpt de wereld van ouderen goed. Hij communiceert gemakkelijk en geeft veel bruikbare tips. Hij is volledig inzetbaar, maar laat je ervaren dat samenwerking en je volledig openstellen het beste resultaat geeft.

In de reviews op de website over Balance by Hands kan ik me helemaal vinden. Groot is de waardering van mensen van alle leeftijden voor Robert als mens en therapeut.