Je bekijkt nu Slijmbeursontsteking (of in medische term: Bursitis)

Slijmbeursontsteking (of in medische term: Bursitis)

Delen

 

Slijmbeursontsteking (medische term: Bursitis)

Slijmbeurzen zijn een soort stootkussens in een gewricht die de bewegingen van een gewricht soepel laten verlopen. Deze slijmbeurzen bevinden zich op verschillende plekken in het menselijk lichaam. Een slijmbeurs kan zowel door een acute grote inspanning van het gewricht als door  herhalende bewegingen gaan ontsteken.

Slijmbeursontstekingen komen vaak voor in de elleboog, schouder en knie. Naast pijn, merkt u dat het gewricht stijver is dan normaal en soms zie of voel je een zwelling en voelt het gewricht warmer aan. Naast minder goed bewegen kun je door de pijn vaak ook minder goed slapen en hiervoor kun je overdag oververmoeid raken en concentratieproblemen ervaren!

Bij het langdurig aanhouden van deze klacht, adviseer ik je om de huisarts te raadplegen.

Waarom een afspraak maken bij Balance by Hands voor je slijmbeursontsteking?

Balance by Hands heeft al verschillende goede resultaten behaald met het oplossen of drastisch verlichten van klachten als gevolg van een slijmbeursontsteking. De spieren bij de slijmbeursontsteking raken vaak overbelast, worden stijf en de spierspanning (tonus) neemt toe. Door een sportmassage neem de spierspanning af en worden de opgehoopte afvalstoffen afgevoerd. Na slechts 1 of 2 behandelingen ervaart u meer bewegingsvrijheid en pijnverlichting.

Boek voor slechts ∈ 55,- een sportmassage en probeer het!

Met 1 klik op deze link kun je gemakkelijk online een afspraak inplannen.

Ik ontvang je graag in de praktijk in Rijswijk (De Strijp).

Met sportieve groet,

Robert

Balance by Hands www.balancebyhands.nl

Geef een reactie