Praktijk geopend vanaf maandag 11 mei 2020

Delen

Beste allemaal,

YES! We mogen open:-)
Gisteren is de kogel door de kerk gegaan. Vanaf aankomende maandag
11 mei is de praktijk weer open en kan er vanaf vandaag voor volgende week en de weken daarop gewoon weer afspraken worden gemaakt.
Bij voorkeur online afspraak inplannen zie de link onderaan de nieuwsbrief of bel anders naar 06-48387914, ook voor vragen en/of opmerkingen.

Hygiëne
Balance by Hands neemt extra hygiënische maatregelen in de praktijk en blijft de adviezen van het RIVM & Protocol Werken in de Massagebranche tijdens en na de Corona (Belangenvereniging BMS) volgen. Bovendien werk ik alleen op afspraak en bedien ik slechts 1 klant per keer.

Klachten?
Wanneer je als klant klachten hebt zoals verkoudheid, keelpijn, koorts of een (droge) hoest en ook als je zelf twijfelt, neem dan contact op, dan zetten we je afspraak on-hold of kijk ik of er een andere passende oplossing voor jou is.

Indien je bovengenoemde klachten niet hebt, dan ben je van harte welkom in de praktijk. Hebben jijzelf en andere personen in huis de bovengenoemde klachten niet, dan kom ik ook nog steeds gewoon graag bij jou aan-huis.

Uiteraard houd ik ook mijn eigen gezondheid in de gaten en zal ik geen klanten ontvangen of bezoeken als ik bovengenoemde klachten heb.

Waarom massage juist nu belangrijk is
Deze onzekere tijd brengt voor veel mensen gevoelens van angst en onrust met zich mee. Dit heeft vaak een stressreactie van je lichaam tot gevolg. Je lichaam maakt meer van het stresshormon cortisol aan en dit kan nu juist je weerstand verminderen.
Massage kan je helpen te ontspannen en zo je cortisol-level te verlagen en het helpt ook bij de aanmaak van witte bloedcellen, die ervoor zorgen dat ziekteverwekkers beter bestreden kun worden en je immuunsysteem dus optimaal kan functioneren!Kortom, wil je je fysieke en mentale gezondheid verbeteren? Je immuunsysteem een boost geven? Laat je dan regelmatig masseren.

Online diensten
Wil je liever toch niet in de praktijk komen of mij thuis ontvangen? Heb jij – nu de sportschool gesloten is – een stok achter de deur nodig of iemand die je van afstand kan begeleiden? Zoek je rust in je hoofd en in jezelf?

Balance by Hands biedt al een aantal weken de volgende online diensten aan:

  • Begeleide meditatie
  • Personal training

Online begeleide meditatie van 30 min
Wat kan je verwachten?
In deze begeleide meditatie breng ik je met mijn stem en ademhalingstechnieken dichter bij jezelf om rust en focus terug te vinden in jezelf. Vooraf bespreken we wat jouw intentie voor deze meditatie mag zijn.

Wat heb je nodig?

  • Een mobiel/PC/laptop met webcam, zodat we via Skype / Zoom / FaceTime contact kunnen maken.
  • Een rustige plek met een stoel of yogamatje.

Online Personal training in je huiskamer
Wat kan je verwachten?
Na een korte intake (GRATIS) gaan we samen kijken wat je wensen zijn en op basis van je wensen ga ik een passend trainingsschema maken en zal ik je via Skype/Zoom/ Facetime tijdens je training thuis 1-op-1 begeleiden.

Wat heb jij nodig:

  • Mobiel/PC/laptop met webcam
  • Een yogamatje
  • Een handdoek
  • Bidon met waterGeïnteresseerd? Voor meer informatie bel naar 06 – 483 879 14 of mail je vraag en contactgegevens naar info@balancebyhands.nl, dan neem ik z.s.m. contact met jou op.

Geïnteresseerd? Voor meer informatie bel naar 06 – 483 879 14 of mail je vraag en contactgegevens naar info@balancebyhands.nl, dan neem ik z.s.m. contact met jou op.

Ik hoop jullie allen in goede gezondheid weer te zien.

Met vriendelijke groet,
Robert
Balance by Hands
http://www.balancebyhands.nl

In 3 stappen gemakkelijk & snel een online afspraak maken.

Stap 1: Kies een dienst
Stap 2: Kies een datum & tijdstip
Stap 3: Voer persoonlijke gegevens in

Klik op de onderstaande link “online afspraak maken”: