Beste Lezer,
In de vorige nieuwsbrief heb ik je kennis laten maken met de Back2Balance: personal training bij Balance by Hands.

Back2Balance Personal Trainingstraject: 4 opties
(Vanaf slechts 37,50 euro per maand op jaarbasis)

Het Back2Balance traject loopt goed en er zijn meerdere enthousiaste klanten. Er bleek vraag naar minder intensieve en/of financieel laagdrempeligere trajecten. Daarom heb ik de mogelijkheden uitgebreid, zodat je nu de keuze hebt uit 4 opties: het verschil zit hem in de hoeveelheid personal training per periode.

Naast deze 4 opties bied ik ook de mogelijkheid voor een Back2Balance traject OP MAAT. Daarover lees je verderop meer.

Iets voor jou?
Naast preventief behandelen is sporten een mooie aanvulling om klachten structureel te lijf te gaan en ik wil mensen hier graag een handje bij helpen. Of het nu gaat om een gezondere levensstijl, betere sportprestaties, om de kwaliteit van leven op lange termijn beter te maken, of om de teveel kilootjes die in de weg zitten kwijt te raken. Er zijn veel redenen te verzinnen.

Wordt personal training jouw manier om weer te gaan sporten? Ik begeleid en train je op een structurele & laagdrempelige manier, zodat je naast de training met mij ook thuis met jouw trainingsschema aan de slag kunt op bijvoorbeeld een matje.

Of sport jij al lekker bij een vereniging of sportschool? Dan is het Back2Balance traject hierop een mooie aanvulling! Door 1 op 1 met jou te werken kan ik er voor zorgen dat je optimaal je sport kan beoefenen en je eventueel kan begeleiden naar herstel van een lichte blessure / klacht.

Maar wat wil JIJ nu echt?

In dit traject gaan we samen invulling geven aan het antwoord op die vraag! Samen gaan we structureel en concreet actie ondernemen. 

Trajectduur minimaal 1 jaar
Wat lang.. zul je misschien denken. Maar ik heb hier bewust voor gekozen, omdat ik het belangrijk vind om structureel met mijn klanten te werken aan verandering en verbetering. Diegenen die bewust hiervoor kiezen en het commitment met zichzelf en mij durven aan te gaan zullen de nut en de noodzaak van deze minimale duur zeker gaan ervaren.

Back2Balance traject OP MAAT
Ben jij aan het herstellen van een zware blessure, letsel of een operatie en wil jij personal training / coaching / behandeling / voedingsadvies?

Heb je alles al geprobeerd, maar helpt niks voor je gevoel? Dan is dit traject misschien iets voor jou. Inmiddels lopen er al 2 trajecten. Ben jij de volgende waarmee ik de uitdaging mag aangaan?

Trajectduur minimaal 26 uur
Bij Back2Balance OP MAAT koop je minimaal 26 uren in die je binnen 30 weken kunt besteden aan alles wat ik je te bieden heb: personal training, massage- of energetische behandeling, coaching op mindset en voedingsadvies.

Wil je overzichtelijk lezen wat het Back2Balance Personal Trainingstraject jou kan bieden?
Klik dan op de volgende link: http://balancebyhands.nl/pt-traject/

Wil je overzichtelijk de 4 opties lezen + prijzen?
Klik dan op de volgende link: http://balancebyhands.nl/pt-traject-2/

Intake & advies
Wil jij graag advies en weet jij niet welke optie jou het beste schikt? Geen probleem! Ik geef je graag advies om helder te krijgen welke optie jou op het lijf is geschreven!

Klik op de volgende link om online een afspraak te maken en kies uit de gewenste intake optie.

Kom in beweging en ik kijk er naar uit om samen met jou op een leuke, structurele en vooral gezellig manier aan de slag te gaan!

Review lezen?
Klik dan op de volgende link: http://balancebyhands.nl/2018/07/30/client-raziks-review-personal-training-back2balance/

NIEUW in de praktijk de “TDP/Moxa Lamp” + Actie!

TDP ‘staat voor “Teding Diancibo Po” wat in het Chinees betekent “Speciaal Elektromagnetisch Spectrum”.
De TDP/Moxa lamp is een warmte producerende lamp die niet te vergelijken is met een infrarood lamp: de werking van de Moxa Lamp is dieper. De TDP/Moxa lamp bestaat uit een infrarood lichtbron, die een zwarte keramiekplaat verhit. De in deze keramiekplaat aanwezige mineralen beïnvloeden de infraroodstraling, waardoor een betere therapeutische werking ontstaat. De warmte van deze lamp wordt als zeer prettig ervaren voor lichaam en geest.

ACTIE!
Bij het afnemen van een behandeling in de maand oktober, krijg je de mogelijkheid deze lamp GRATIS aanvullend in de behandeling uit te proberen. Vanaf november zal ik voor het gebruik van deze lamp 5 euro per behandeling extra in rekening brengen (gebruik van deze lamp is en blijft optioneel).

Wil je meer weten wat deze lamp voor jou kan betekenen of wil je het wetenschappelijk artikel lezen?
Klik dan op de volgende link: http://balancebyhands.nl/tu-moxa-lamp/

Afspraak maken?
Klik dan op de volgende link: http://balancebyhands.nl/afspraak-maken/

Bedankt voor je tijd en en tot in de praktijk.

Met vriendelijke groet,
Robert Geijp

Balance by Hands
http://www.balancebyhands.nl
info@balancebyhands.nl
06 – 483 879 14