Sportmassage

Door sportmassage lekker in je vel!

Het voelt zo goed om te kunnen bewegen zoals je wilt; bij elke sportieve uitstap, bij die energieke sprint of bij het uitoefenen van je professionele sportcarrière.

Ik ben Robert van Geijp en werk al ruim tien jaar als (sport)masseur onder de naam Balance By Hands. Ik ondersteun en begeleid recreatieve sporters, amateurs en professionals om door middel van sportmassage het optimale uit hun lijf te kunnen halen.

Sportmassage helpt bij

  • Sportblessures
  • Fysieke klachten zoals spier- en/of wervelpijnen
  • Stress-gerelateerde klachten
  • Een-op-een sport/revalidatie trajecten

Mijn huispraktijk ligt in de wijk de Strijp in Rijswijk. Dus ik ben lekker dichtbij. Kom je met de auto dan parkeer je gratis en bijna voor de deur. Maar je mag natuurlijk ook op de fiets of lopend komen!

Sportmassage op locatie

Heb je liever een behandeling in het comfort van je eigen huis, bij je eigen sportclub of in het bedrijf dan plannen we de afspraak daar. Voor sportclubs of behandeling[en] op locatie hanteer ik een speciaal tarief.

Maak vandaag alvast je eerste afspraak!

Hartelijke groet,
Robert Geijp
Sportmassage – Balance by Hands

Lees hier de reviews van mijn klanten uit Rijswijk, Delft of Den Haag.

Balance by Hands sportmassage

Sportmassage is een vorm van massage ter preventie van blessures en/of spierpijn en ter bevordering van herstel na inspanning.

Sportmassage is het toepassen van verschillende handgrepen op een lichaamsdeel van een sportbeoefenaar, met het doel om zo efficiënt mogelijk de lichamelijke conditie te verbeteren, te behouden en/of de nadelige gevolgen van sporten zoals bijvoorbeeld blessures volledig of deels weg te nemen.

Door deze vorm van masseren krijgt het lichaam een betere doorbloeding en stofwisseling. Doordat de spieren worden gestimuleerd worden de gevormde afvalstoffen (vocht) beter afgevoerd. De spierspanning wordt op een positieve manier beïnvloed door de afwisseling van aanspanning en ontspanning van de spieren.

Deze massagevorm heeft uiteindelijk op een gezonde manier invloed: een kortere herstelperiode, verdieping van de ademhaling, slaapbevordering en verbetering van de mentale stemming.

Ik heet je van harte welkom in mijn massagepraktijk in Rijswijk.

Prijzen sportmassage

  • 60 minuten € 66,-
  • 90 minuten € 90,-

Afspraak maken bij Balance by hands