Ontspanningsmassage: is lekker voor jezelf!

Even geen telefoon, geen email en geen herrie om je heen! Gewoon even wat tijd voor jezelf, om even languit te relaxen en zo bij te komen van de sores van elke dag.

Ik ben Robert van Geijp en werk al ruim tien jaar als masseur onder de naam Balance By Hands. Een ontspanningsmassage neem je om even relaxed weg te kunnen zijn en dat is niet alleen voor de drukke zakenvrouw of onrustige huisvader. Tijdens een ontspanningsmassage ervaar jezelf de rust door even de aandacht, de warme olie en vaardige handen. Gewoon even een uurtje tijd voor jezelf. Omdat we het allemaal op zijn tijd zo hard nodig hebben!

Ontspanningmassage

  • Om even tot rust te komen
  • Helpt bij spier- en/of wervelpijnen
  • Tegen een onrustig gevoel of slecht slapen
  • Voor bij een-op-een sport/revalidatie trajecten

Mijn huispraktijk ligt in de wijk de Strijp in Rijswijk. Dus ik ben lekker dichtbij. Kom je met de auto dan parkeer je gratis en bijna voor de deur. Maar je mag natuurlijk ook op de fiets of lopend komen!

Ontspanningsmassage op locatie

Heb je liever een behandeling in het comfort van je eigen huis, bij je eigen sportclub of in het bedrijf dan plannen we de afspraak daar. Voor sportclubs of behandeling[en] op locatie hanteer ik een speciaal tarief.

Maak vandaag alvast je eerste afspraak!

Hartelijke groet,
Robert Geijp
Ontspannings Massage – Balance by Hands

Lees hier de reviews van mijn klanten uit Rijswijk, Delft of Den Haag.