Balance by Hands massage reviews

Pascal 30 jaar (m)

Bij Balance by Hands heb ik mij laten behandelen voor langdurige kuitproblemen. Mijn fysio kon mij niet verder helpen en daarom ben ik gaan zoeken naar een sportmasseur. Deze heb ik gevonden in Robert. In slechts zes sessies heeft hij mij middels massages, oefeningen en andere tips geholpen om van mijn klachten af te komen. Door zijn behandeling heb ik pijnvrij een fietstocht van 700 km kunnen voltooien. Zijn professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid heb ik erg gewaardeerd.
Bedankt!


Annemiek (v)

Bij Robert heb ik een kleurensessie mogen ervaren. Ontspannend en even tijd voor jezelf. Een aanrader, je voelt letterlijk en figuurlijk daarna ruimte in je lijf. Weg met de spanningen! Dank je wel!


Jorrit 37 jaar (m)

Bij Robert heb ik een aantal jaar geleden voor het eerst tijdens een massage mogen ervaren hoe je je echt kunt ontspannen. Hij heeft twee gouden handen, en heeft mij begeleid in het meer bewust worden van mijn lichaam. Heel mooi hoe je samen lichaam en geest in balans kunt brengen tot een algehele ontspanning.


Gijs 64 jaar (m)

“Ontspannen en helen, daar gaat het wat mij betreft om en Robert doet beide professioneel en altijd met resultaat!”


Ron 53 jaar (m)

Een absolute aanrader. Zelf de sportmassage (voor mijn onderrug) al meerdere malen ervaren. Het voelt top! Ik ervaar Robert als een fijne kerel die passie heeft voor zijn vak en zijn werk zeer serieus neemt.


Victor 45 jaar (m) & Yvonne 46 jaar (v)

Mijn vriendin en ik kijken elke twee weken weer uit naar de ontspanningsmassage van Robert! Hij voelt altijd precies aan waar de knelpunten zitten, mede door zijn magnetiserend vermogen.
Tevens is Robert spontaan en leuk in de omgang dus de sfeer is altijd erg ongedwongen als hij bij ons thuis komt voor de massage en sfeer is erg belangrijk om te kunnen ontspannen.
Al met al, top-masseurtje!!


Robert (m)

dinsdagmiddag 3 mei een intensieve massage gehad. Rechter schouder zat wat vast en Robert heeft daar extra aandacht aan gegeven, net als de linkerzijde van m’n onderrug. Was soms even pijnlijk maar het eind resultaat was dat ik probleemloos weer verder kon! het gebruik van meerdere soorten massage olie leidt ertoe dat specifieke aandachtspunten effectief kunnen worden behandeld. Als cliënt krijg je daardoor niet een standaard behandeling maar een zeer persoonlijke benadering, erg plezierig en bovenal professioneel.


Esther (v)

Gisteravond een heerlijke pre-wedding ontspanningsmassage gehad. Dat was hard nodig. Nu heerlijk ontspannen aan de laatste 2 dagen voorbereidingen beginnen. Thanks Robert!


Remco (m)

Zo, net weer een fijne stoelmassage gehad van Robert Geijp. We kunnen er weer een weekje tegenaan


Lianne (v)

Na de full balance massage voel je je echt helemaal weer soepel en als herboren!
Heerlijk ontspannend!


Fransien (v)

Net een heerlijke massage gehad op de sportschool Fitness2gether! Zeker een aanrader! Wij komen snel nog een keer!


Silvia 48 jaar (v)

Mijn eerste kennismaking met stoelmassage was via het werk. Ik had geen idee wat ik kon verwachten, maar ik was aangenaam verrast. Toen dit stopte, ben ik dan ook direct op zoek gegaan naar een goede stoelmasseur, dichtbij huis. Via het internet kwam ik terecht bij Robert. De eerste keer wel een beetje spannend, want je weet natuurlijk nooit waar je terechtkomt. Maar het bleek een schot in de roos! Robert is open, sociaal en stelt je snel op je gemak.
Was stoelmassage op het werk vooral even een rustig momentje tussen de bedrijven door, bij Robert merkte ik dat vastzittende spieren al snel worden los gemasseerd. En mocht het nodig zijn, dan geeft Robert advies over mogelijke behandeling door bijvoorbeeld een chiropractor. Maar Robert is meer dan dat. Door zijn brede interesse in de “de mens” en zijn verdieping maakte hij me ook bewust van de relatie tussen lichaam en geest. Je lichaam reageert op hoe je je voelt en hoe je in je vel zit. Wat je met deze “extra’s” doet is natuurlijk aan jezelf. Daarnaast is Robert ook gewoon gezellig en altijd in voor een gezellig praatje. Ik zeg: doen!


Bart 60 jaar (m)

Ik ben bij Robert onder behandeling voor mijn versleten schouders.
Toen ik via een kennis bij hem kwam, was ik eerst een beetje sceptisch, ik was daarvoor langdurig onder behandeling van een therapeut geweest, zonder veel resultaat.
Na 2 of 3 behandelingen voelde ik echter wel degelijk verbetering.
Robert gaf mij oefeningen mee en heeft mij duidelijk gemaakt dat ik geen zwaar werk meer kan doen.
Ook heeft hij mij ervan bewust gemaakt dat ik meer moet ontspannen, wat ik ook probeer te doen.
Ik ben door Robert een stuk opgeknapt en van de constant zeurende pijn in mijn schouders af.


Caroline (v)

Helaas ben ik zo een type dat totaal verkeerd achter haar bureau zit, doe daar een beetje stress bij en de schouders schieten aan alle kanten in de knoop. Alles los masseren is het enige dat dan helpt en zo kwam ik bij Balance by Hands terecht. Omdat het toch ook persoonlijk met iemand moet klikken was ik erg benieuwd maar ik voelde me volledig op mijn gemak en Robert heeft alle knopen en spanning eruit weten masseren. Super fijn. Robert legt goed en professioneel uit welke behandeling hij het best kan geven m.b.t. de klachten voor hij aan de slag gaat. Het is een stukje rijden maar ik heb het er graag voor over. Ik ben er in goede handen en loop geheel in balans de deur weer uit.


Marianne 43 jaar (v)

In een druk leven waarin ik de balans probeer te vinden tussen werk en thuis, tussen moeder-zijn, partner-zijn en mezelf-blijven, krijg ik niet altijd voldoende slaap of rust. Daarom probeer ik via sport, uitgekiende voeding en dagelijkse beweging er toch een gezonde levensstijl op na te houden. De regelmatige massages door Robert zijn voor mij een goede aanvulling hierop en zorgen voor de broodnodige ontspanning. In de drie jaar dat ik door Robert behandeld word, merk ik dat verkoudheden en andere kleine ongemakken als hoofd- en rugpijn minder vaak voorkomen of ze in ieder geval sneller weg zijn.


Edzard 48 jaar (m)

Prima ontspanning na een periode van hard werken.


Liesbeth 41 jaar (v)

Met zijn massage maakt hij mij ontspannen en weer los. Als je ergens last van hebt dan concentreert hij zich op die zone die behandeld moet worden. Ik kom nu al ruim drie jaar bij Robert en hij blijft zich ontwikkelen in nieuwe methoden en technieken. Het vast inplannen van een afspraak zorgt er voor dat ik blijf genieten en kijk altijd met veel plezier uit naar een volgende massage.


Esther 39 jaar (v)

Na een paar keer behoorlijke klachten gehad te hebben aan mijn nek en schouders, ben ik via mijn sportschool Fitness2Gether, bij Robert terecht gekomen. Na behandelingen van de fysio in combinatie met sportmassage zijn deze klachten verdwenen. Nu ga ik nu regelmatig naar Robert voor ‘preventief onderhoud’. En dat werkt perfect, sindsdien heb ik veel minder klachten. Robert weet precies waar de lastige plekken zitten, geeft je advies, is erg prettig in de omgang en daardoor voel je je heel snel op je gemak. Doordat hij veel contacten heeft met collega specialisten (bv podoloog of acupuncturist) kan hij, ook bij klachten op andere gebieden, je hier eventueel naar toe doorsturen. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Een massage van Robert is dus echt een aanrader, op naar mijn volgende behandeling!