Energetische

Wat is Acces Bars® en hoe werkt het?

Eén van die tools en technieken binnen Access Consciousness is Access Bars. Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Zeker in de drukke maatschappij van tegenwoordig is het fijn als er weer meer balans is tussen inspanning en ontspanning.

 • 32 drukpunten op je hoofd, die staan voor verschillende contexten in je leven.
 • Zoals geld, controle, creativiteit, veroudering, lichaam, seksualiteit, heling, dankbaarheid etc.
 • Op deze 32 punten liggen alles gedachten, gevoelens, emoties, overwegingen, beslissingen opgeslagen, die je hebt m.b.t. de verschillende contexten.
 • Door het zacht aanraken van deze drukpunten kan de oude ballast worden losgelaten, waardoor er weer meer rust, ruimte, plezier en gemak ontstaat.

Hoe werken de Bars®?

Door de punten in verschillende combinaties licht aan te raken breng je de energie in het lichaam weer op gang en zullen mogelijke blokkades oplossen. Zo kan alle ballast die je lichamelijk en geestelijk nog met je meedraagt en je niet meer dient uit je lichaam en geest ontladen. Je drukt als het ware op de delete knop om je harde schijf op te schonen.

Effect van Access Bar®

Naar de effecten van de Bars zijn inmiddels diverse onderzoeken gedaan door o.a. De Global neuroscience research foundation én Dr. Teri Hope.

Elektro-encefalografie (EEG) werd de elektrische activiteit in de hersenen gemeten. Uit deze onderzoeken komen een aantal veelbelovende resultaten naar voren;

 • Het brein komt in de theta-staat terecht, de diepste vorm van ontspanning én de meest optimale verbinding met het onbewuste. Hierdoor kunnen blokkades en belemmeringen eenvoudiger opgelost worden.
 • Bij 63% van de mensen werd een verhoogde activiteit in de hersenen waargenomen, d.w.z. dat er sprake is van een hogere staat van bewustzijn.
 • Bij 96% van de mensen werd een verhoogde hersengolf activiteit waargenomen uitgedrukt in Herz, 15-22 Herz én 22-38 Herz. Inmiddels weten we dat bij een activiteit >22 Herz iemands energie helend kan zijn voor zichzelf of anderen. Tevens is het brein bezig met diepgaande probleemoplossing en nieuwe ervaringen opdoen.
 • Bij 85% van de mensen nam de coherentie van de hersengolven toe. Als er meer ‘coherentie’ is, dan betekent het dat er meer hersengebieden met elkaar in verbinding staan en samenwerken. Je ervaart een gevoel van eenheid.
 • Bij 63% van de mensen heeft er na de sessie een emotionele en/of lichamelijke transitie plaatsgevonden.
 • Gevoelens van depressie en angst verminderden met 83-85%

Volwassene 90 minuten              € 82,50
Kind  t/m 15 jaar 30/40 minuten € 35,-

Balance by Hands energetische massage

Elk mensenlichaam bevat positieve en negatieve energie. Als de energiestroom in het lichaam geblokkeerd raakt, is dat te herkennen aan bijvoorbeeld vastzittende schouders, nekwervels etc., maar ook aan spanningen op de maag, keel en andere lichamelijke klachten.

Bij magnetiseren legt de behandelaar zijn hand(en) op het lichaam, daar waar de blokkade zich bevindt. Daarmee wordt de balans tussen lichaam en geest hersteld en worden blokkades opgeruimd.

Er kunnen verschillende reacties optreden tijdens en na een behandeling. De ontvanger kan warmte voelen, kou of tintelingen. Daarnaast kan hij/zij zich moe of juist fit voelen wanneer er een last van de schouders valt.

Vaak wordt er ook gekeken naar wat de achterliggende oorzaak van de lichamelijke klacht(en) kan zijn. Let wel: een magnetiseur mag nooit een diagnose stellen. Hiervoor dient u een arts te raadplegen.

Ik heet je van harte welkom in mijn massagepraktijk in Rijswijk.

…The energy of the mind is
the essence of life… 

Aristoteles

Prijs energetische massage

 • 60 minuten € 50,-

Afspraak maken bij Balance by hands