Massages

Balance by Hands massages

Sportmassage

Sportmassage is een vorm van massage ter preventie van blessures en/of spierpijn en ter bevordering van herstel na inspanning.

Prijzen
60 minuten € 66,-
90 minuten 
€ 90,-

 


 

Cupping

Deze unieke siliconen cups worden gebruikt voor het behandelen en verbeteren van de mobiliteit en bewegingsdisfuncties.

Prijs
60 minuten € 66,-

 


Ontspanningsmassage

Een klassieke ontspanningsmassage is een moment voor uzelf. Het maakt u bewust van de spanningen in uw lichaam. In de praktijk zijn er verschillende termen die gebruikt worden, zoals normale massage, ontspanningsmassage en therapeutische massage.

Prijzen
60 minuten € 55,-
90 minuten € 74,-

 

 


 

Stoelmassage

Stoelmassage is een fenomeen dat oorspronkelijk uit Amerika komt. Het wordt veel toegepast bij bedrijven en overheidsinstellingen. Deze Japanse drukpuntmassage werkt ter voorkoming van stress en RSI en ter bevordering van de lichamelijke en geestelijke conditie. Dit wordt bereikt door middel van een +/- 20 minuten durende massage van nek, schouders, rug, armen en handen. De behandeling ontspant en versoepelt de spieren, wat een verhoogd immuunsysteem en een betere bloedcirculatie tot gevolg heeft.

Prijs
30 minuten € 35,50

 


 

Dorn Therapie

Door middel van deze eenvoudige, begrijpelijke en, doeltreffende en zachte werveltechniek wordt de scheefstand van het lichaam gecorrigeerd en onderliggende klachten aangepakt. Voorbeelden hiervan zijn bekkeninstabiliteit, bekkenscheefstand, scoliose, hoofdpijn(en), schouder- en rugklachten, beenlengteverschil en hielspoor. Voorafgaand aan de behandeling zal er een kort intakegesprek plaatsvinden.

Prijs
60 minuten € 66,-

Afspraak maken bij Balance by hands