Student Brian (23jr) ervaart de gevolgen van de corona pandemie als frustrerend, stressvol en toch wel angstig!

Delen

 

Lees hieronder zijn verhaal..

Om meer aandacht en bewustzijn te creëren deel ik deze ervaring uit mijn praktijk. Na het ondergaan van een drukpuntensessie (Acces Bars) stelde ik Brian achteraf een aantal vragen. Met zijn toestemming deel ik graag zijn antwoorden met jullie.

Wat was de reden waarvoor jij bij iheal bent gekomen?
De voornaamste reden om voor een behandeling te gaan bij iheal kwam voort uit de situatie waar wij met z’n allen inzitten. Ik ervaar de pandemie als frustrerend, stressvol en toch ook wel angstig. Naast de pandemie gaat al het studie werk dat ik doe online. Dit ervaar ik ook als meer stressvol dan normaal.

De manieren waardoor ik normaal mijn stress verwerk zijn nagenoeg niet mogelijk (of niet optimaal). Zoals sporten en afspreken met vrienden. Nu dit niet mogelijk is ben ik op zoek gegaan naar alternatieven, met een open blik. Vandaar mijn keuze voor een behandeling bij iheal.

Hoe heb jij de drukpuntensessie (Acces Bars) ervaren?
Ik heb deze sessie als ontspannen ervaren. In de fase net voor in slaap vallen viel mijn lichaam in een ontspannen fase. Het versoepelde een gedeelte van de spanning welke ik meedroeg. Echter omdat ik wel wat moeite had met het in deze fase komen heeft het alleen op dezelfde dag en de dag erna effect gehad.

Wat heeft deze sessie jou gebracht?
Deze sessie heeft mij een vorm van ontspanning geboden welke ik normaal niet had gehad.

Wat zou jij anderen van jouw leeftijd willen meegeven die het op dit moment moeilijk hebben met de gevolgen (maatregelen) van corona?
Denk in de mogelijkheden die er wel zijn om te ontspannen. Verdiep je is hierin en ga er open in. Daarnaast probeer ik het nieuws niet super erg te volgen en denk ik dat er wel een einde aan deze periode komt.

Mijn vrijblijvend advies aan Brian na de sessie: om een langdurig effect te hebben is het ondergaan van 3 sessies aan te raden.

Ik wil Brain bedanken voor zijn openheid en het delen van zijn persoonlijke ervaring.

Tijdelijke actie vanaf nu tot en met mei 2021 voor studenten: 25% korting* op een drukpuntensessie (Acces Bars)
Om andere studenten te stimuleren om steun te zoeken geef ik 25% korting (bij het laten zien van een studentenpas op afspraak)

Voor meer informatie over een drukpuntensessie (Acces Bars)? klik op de volgende link:
https://www.iheal.coach/drukpunten-sessie/

Online afspraak maken? Klik op de volgende link:
https://www.iheal.coach/afspraak-maken/

Met vriendelijk groet,
Robert Geijp
Balance by Hands & iheal
www.balancebyhands.nl
www.iheal.nl

*Deze actie is niet te combineren met andere geldende acties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.