Revalidatietraject

 

 

 

Herstel blijft uit ondanks behandelingen
Na een ongeval met letsel kan herstel soms lang duren. U wilt snel weer actief deelnemen aan het leven en zo spoedig mogelijk herstellen. In sommige gevallen lukt dit niet, ondank de behandelingen die u ondergaat.

Back2Balance traject
Het menselijk lichaam is flexibel en tot veel in staat, maar soms is er sprake van een negatieve spieraal. Hoeveel fysiotherapiebehandelingen en dergelijke u ook ondergaat, u blijft klachten houden. Speciaal daarvoor is het Back2Balance traject ontwikkeld.

Wat houdt het Back2Balance traject in:
– aandacht voor de gevolgen van het letsel, ook psychisch;
– aandacht voor de partner van het slachtoffer;
– aandacht voor voldoende balans tussen (sportieve) inspanning en ontspanning:
– aandacht voor voeding in combinatie met herstel;
– positieve energie;
– focus op mogelijkheden;
– (sport) massage.

Hoe gaat het in zijn werk
Robert Geijp van Balance by Hands gaat met u in gesprek en heeft het met u over uw lichamelijke klachten, maar ook over de psychische gevolgen van het ongeval. Op basis van deze intake maakt hij samen met u een plan op om zo snel mogelijk te herstellen. De ervaring leert dat mensen zich na een Back2Balance traject beter voelen dan voor het ongeval.

Kosten
Als u letsel heeft opgelopen door iemand anders, dan kunt u de schade verhalen bij de veroorzakende persoon of diens verzekering. Helder letselschade helpt u bij het verhalen van al uw schade en met het verhalen van het Back2Balance traject.

Vragen over:
Het Back2Balance traject? bel Robert Geijp 06 – 48 38 79 14
Het verhalen van kosten of letselschade in het algemeen? bel: Marijn Hokke 06-15 84 46 33 (https://helderletselschade.nl/)

Advies is altijd gratis, schroom niet om ons te bellen.

Afspraak maken bij Balance by hands