Massages

Balance by Hands massages

Sportmassage

Sportmassage is een vorm van massage ter preventie van blessures en/of spierpijn en ter bevordering van herstel na inspanning.


Ontspanningsmassage

Een klassieke ontspanningsmassage is een moment voor uzelf. Het maakt u bewust van de spanningen in uw lichaam. In de praktijk zijn er verschillende termen die gebruikt worden, zoals normale massage, ontspanningsmassage en therapeutische massage.


Energetische massage

Elk mensenlichaam bevat positieve en negatieve energie. Als de mens geblokkeerd raakt, is dat te herkennen aan bijvoorbeeld vastzittende schouders, nekwervels etc., maar ook spanningen op de maag, keel en andere lichamelijke klachten.


Stoelmassage

Stoelmassage is een fenomeen dat oorspronkelijk uit Amerika komt. Het wordt veel toegepast bij bedrijven en overheidsinstellingen. Deze Japanse drukpuntmassage werkt ter voorkoming van stress en RSI en ter bevordering van de lichamelijke en geestelijke conditie. Dit wordt bereikt door middel van een +/- 20 minuten durende massage van nek, schouders, rug, armen en handen. De behandeling ontspant en versoepelt de spieren, wat een verhoogd immuunsysteem en een betere bloedcirculatie tot gevolg heeft.


Bedrijsstoelmassage

De voordelen van bedrijfsstoelmassage voor uw organisatie
• verbetert de motivatie van uw medewerkers
• verbetert de werksfeer
• verlaagt het ziekteverzuim
• is kostenbesparend
• werkt preventief en curatief
• is fiscaal aantrekkelijk.


Breuss massage

De tussenwervelschijf is het kraakbeen tussen de wervels dat ervoor zorgt dat de zenuwen beschermd worden en de wervels elkaar niet raken. Rudolf Breuss ontwikkelde de tussenwervelschijf-massage en stelde vast dat deze zich heel goed laat combineren met de Dorn-therapie.


Dorn Therapie

Door middel van deze eenvoudige, begrijpelijke en, doeltreffende en zachte werveltechniek wordt de scheefstand van het lichaam gecorrigeerd en onderliggende klachten aangepakt. Voorbeelden hiervan zijn bekkeninstabiliteit, bekkenscheefstand, scoliose, hoofdpijn(en), schouder- en rugklachten, beenlengteverschil en hielspoor. Voorafgaand aan de behandeling zal er een kort intakegesprek plaatsvinden.

Afspraak maken bij Balance by hands